© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Real Finans forbrukslån
Hvis du er på utkikk etter et billig forbrukslån uten sikkerhet, så vil bankene stå i kø om søknaden din. Hvis du fyller kravene de stiller, naturligvis, men poenget er at det finnes nå svært mange som tilbyr nettopp dette.

Derfor er det viktig å velge det beste, og da kommer forbrukslånet fra Real Finans inn i bildet. Nå skal du høre hvorfor.

Et bredt lån
Real Finans har satt den maksimale lånegrensen til hele 500 000kr, noe som er helt i toppsjiktet i forhold til resten av lånemarkedet. Lånet passer med andre ord perfekt for deg som trenger en større sum til oppussing, kjøp av en dyr gjenstand eller kanskje drømmeferien til karibien.

Videre så er den gjennomsnittlige renten for lånet på 15,80%, noe som faktisk gjør det overkommelig å betale ned en større sum over lengre tid.

Maksimal nedbetalingstid er 5 år, så her kan du fordele summen utover mange måneder. Men vi anbefaler naturligvis å kvitte seg med gjelden så fort som mulig, for forbrukslån blir stort sett kostbare uansett.

Etableringsgebyret på 1% av lånesummen gjør at det blir ganske så dyrt (5000 kr) dersom du skal låne maksimalt beløp - så Real Finans sitt forbrukslån passer seg kanskje best for de mindre lånene.

Lett å låne
Det er egentlig en enkel sak å få et forbrukslån fra Real Finans, i alle fall hvis man har tingene sine på stell. Du må ha en liknet inntekt på minst 250 000kr og være minst 23 år, samtidig som du må ha bodd i landet vårt i minst tre år.

Det siste kravet er det som vanligvis gjør at man får avslag på søknaden - og det er betalingsanmerkninger. Hvis man har noen uoppgjorte betalinger bør man fikse det snarest mulig, hvis ikke kan man bare glemme å låne penger.

Fordeler:
  • Lav effektiv rente
  • Tilbud fra flere banker

Ulemper:
  • Høyt etableringsgebyr
  • Termingebyr

Låneeksempel:
Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kost 2409,-, tot.kost 89.093,- Laveste nominelle rente 6,49 %. Høyeste rente 26,9 %.
Forbrukslån På Nett
500.000 kr
5 år
14,00 %
Lånetilbyder
Max lånebeløp  |   Max løpetid  |   Effektiv rente
FORBRUKSLÅN FORDELER:
Lav effektiv rente
Refinansiering
Forbrukslån uten sikkerhet
Annonselink
Real Finans
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Modus Finans
Forbrukslån på nett
Real Finans Forbrukslån
Real Finans er en av Norges eldste forbrukslån uten sikkerhet. Gjennom 30 år har Real Finans samarbeidet med bankene i Norge, og har derfor god erfaring med å finne det beste forbrukslånet som gjør det mulig for deg å oppfylle dine drømmer.
Vår vurdering av Real Finans Forbrukslån:
Real Finans Forbrukslån får 4 av 6 stjerner på grunn av:
  • Lav effektiv rente
  • Mulighet for lang nedbetalingstid
  • Høyt lånebeløp
  • Tilbyr refinansiering
Annonse
Real Finans
Kostnader og betingelser

Min. lånebeløp
Kr 5 000

Max lånebeløp
Kr 500 000

Nominelle rente
fra 6,99 % - 26,90 %

Nedbetalingstid
opp til 5 år

Etableringsgebyr
Kr 950

Termingebyr
Kr 70