© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Kan jeg søke om forbrukslån?
Statistikker og undersøkelser viser at svært mange nordmenn allerede har funnet svaret på dette spørsmålet og allerede tatt opp et forbrukslån, men mange lurer også på om de er "godkjente" for å søke hos norske banker.

Det er egentlig bare en måte å finne ut av det på - og det er å prøve å legge inn en søknad.

Men før du gjør det, så kan du alltids sjekke hvilke krav banken(e) stiller til deg. Disse kravene er som regel tydelig oppgitt på bankenes nettsider, og handler blant annet om hvor gammel du har, hvilken inntekt du har og så videre.

De fleste banker i Norge har en aldersgrense på 18 eller 20 år, men enkelte krever at du må være minst 25 år. Også krever noen at du må tjene minst 200 000 kroner i året før de tilbyr deg et lån, mens andre igjen vil si seg fornøyde dersom du har en fast inntekt.

Det finnes altså ikke noe fasitsvar på om du kan få et forbrukslån eller ei. Men det er altså helt uforpliktende å legge inn en søknad, og det koster heller ikke noe.

Derfor skader det ikke å prøve seg frem, og man kan gjerne søke om forbrukslån gjennom en låneformidler slik at man eventuelt får flere tilbud og kan sammenligne bankene.
Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI