© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Ikke alle bør søke om forbrukslån
Forbrukslån er en kjapp og enkel tilgang til penger, som mange nordmenn kan søke om. Men på tross av at man har en passe godt betalt jobb, er det uansett lurt å søke om forbrukslån?

I denne artikkelen skal vi nevne noen stereotypiske eksempler på mennesker som absolutt bør unngå forbrukslån fra bankene.

Hva skal lånet brukes til?
Dersom du tar opp forbrukslån fordi du skal bruke pengene på øl, mat, byturer eller ny flatskjerm - så kan vi umiddelbart si at dette ikke er noen god idé.

Det er jo tross alt en grunn til at du tar opp et forbrukslån; fordi du ikke har råd til disse sakene. Så hva får deg til å tro at du får bedre råd senere?

Å låne penger for å spandere sjampis på damene på byen, er sjeldent en god idé.

Det samme gjelder for mindre til mellomstore innkjøp. Det er naturligvis mulig å kjøpe seg ny sofa uten å betale det cash, men da anbefaler vi heller at man bruker et kredittkort.

Da er det gratis i nesten to måneder, og man kan bruke tiden på å betale ned gjelden.

Skal man søke om forbrukslån bør man også ha en disiplinert økonomi. Med det mener vi at man har et budsjett hver måned, og klarer å forutse utgiftene.

Hvis man opplever at kontoen alltid er tom i god tid før lønningsdatoen, så er det sjeldent en god idé å pådra seg et forbrukslån.

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI