© 2013 - 2021, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Motty
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Hvorfor ta et forbrukslån
Det kan være flere grunner til at man må ta et forbrukslån. I denne artikkelen vil vi oppsummere hvorfor man bør ta et forbrukslån, sett i ulike sammenhenger.

Refinansiering
Hvis man tidligere har opparbeidet seg en del gjeld via kredittkort og diverse smålån som SMS-lån og lignende kan man refinansiere lånet.

Dette gjør man vet å ta opp et større forbrukslån og betale all gammel gjeld. På denne måten vil man spare penger på renter og gebyrkostnader, slik at man fortere kan bli gjeldsfri.

Forbrukslån eller kredittkort
Hvorfor bør man ta et forbrukslån fremfor et kredittkort? Jo, her er det i de fleste tilfeller enkelt. Renten er langt lavere, slik at man sparer penger dersom man skal betale tilbake den lånte summen over lengre tid.

Hvis man regner med å betale tilbake innen maksimum to måneder bør man heller bruke et kredittkort, for her får man en rentefri betalingsperiode.

Større prosjekter
Til små summer anbefaler vi å spare i stedet, men hvorfor ikke ta et forbrukslån for å fikse på huset? Det kan være langt hyggeligere å reparere huset når det trengs i stedet for å spare i ett eller to år først.

Da må man betale en del ekstra i renter, men man slipper gjennomtrekk i huset bare fordi man ikke har råd til å reparere.

Når bør man IKKE ta forbrukslån?
Om økonomien allerede er trang og man kanskje har uoppgjort gjeld må man for all del unngå et forbrukslån.

Ta kontakt med noen som kan hjelpe deg i stedet eller får noen tips hos lånaguiden.se, for å låne mer penger er ikke veien å gå.

Zmarta
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI