© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Hvem kan søke om forbrukslån
Man behøver å låne penger, men hvor skal man få de fra? Har man ingen i nær vennekrets eller familie som man kan spørre, så må man ta turen til banken.

I situasjoner utenom kjøp av bil eller bolig, så vil et forbrukslån være det eneste alternativet. Derfor er det veldig kjekt å vite om man oppfyller bankenes krav til å låne!

Alder og inntekt
Den "faste hindringen" ved å skaffe seg et forbrukslån, som ikke kan unngås, er aldersgrensen.

Som regel krever de fleste banker at du er fylt minst 23 år - eller kanskje 25 år - for å i det hele tatt låne deg penger.

Noen få banker har aldersgrense på 21 år, mens ytterst få har 18 år som sin grense. Uansett må du sjekke dette på forhånd før du søker.

Videre så er inntekten din også avgjørende. Ikke bare for hvor mye du får låne, men om du får låne i det hele tatt.

De fleste bankene på markedet har et krav om at du tjener minst 150 000 til 200 000 kroner i året før de låner deg penger.

Betalingsanmerkninger
En annen hindring for mange, er at de har misligholdt tidligere avtaler med banker eller kreditorer. Da får man en betalingsanmerkning i navnet sitt, som vanligvis varer i fem år.

I slike tilfeller vil banker blankt avslå søknaden din om lån. Man må også være norsk statsborger, eller ha bodd i Norge i minst tre år, for å søke om lån i de fleste banker.

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI