© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Hva skjer om man ikke betaler ned et forbrukslån?
Å låne penger kan for mange være skummelt, og spesielt hvis man ikke vet konsekvensene av hva som skjer dersom man ikke klarer å gjøre opp for seg.

Grunnregelen må være å ikke låne mer enn man klarer å betale ned, men dersom noe uforutsett skulle skje i lang tid etter opptaket av lånet, så kan det være at man ikke greier å betale for seg.

Dersom noe slikt skulle skje deg, så behøver du ikke gi opp. Så lenge du er ærlig og spiller med åpne kort, så vil banken kunne hjelpe deg i de fleste tilfeller.

Dersom du bare lar kravene gå rett i søpla, og verken betaler purringer eller følger nedbetalingsplanen, så tar det ikke lang tid før problemene dine har vokst seg større.

Først og fremst så vil du måtte betale strafferenter av beløpet du er skyldig. Når det har gått et par måneder, så kan dette utgjøre en betydelig sum. Spesielt når man plusser på gebyrer og de vanlige rentene, samt purregebyret.

Videre så blir saken etter hvert sendt til inkasso, der den bare fortsetter å stige. Renter og gebyrer kan utgjøre flere hundre prosent mer enn kravet i seg selv.

Til slutt, når du heller ikke betaler inkassokravet, så vil staten bli blandet inn.

Da er det namsmannen som etter hvert dukker opp på døren din, enten for å kreve inn eiendeler, eller for å sikre at deler av lønnen din blir tvangsutbetalt til kreditoren.

Les også om: Refinansiere med bedriftslån - å redusere utgiftene

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI