© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Forbrukslån eller kredittkort?
Hva skal man velge - kredittkort eller forbrukslån? Svaret er egentlig enkelt; man må vurdere hver enkelt situasjon og finne ut hva som passer best.

Et kredittkort kan du alltid ha for hånden uansett, så vi anbefaler at alle har et slikt.

Når velger du forbrukslån
Hvis du vet at du blir nødt til å betale tilbake den lånte summen over lengre tid, så er forbrukslån alltid førstevalget. Dette er fordi et forbrukslån har en langt bedre rente enn et kredittkort - ofte snakker vi om halvparten av kostnadene.

Samtidig kan du låne langt større summer med et forbrukslån, så hvis du skal gjøre noen større prosjekter vil alltid et slikt lån være førstevalget.

Husk bare at ved et forbrukslån så begynner rentene å løpe umiddelbart, slik at du beregner det når du skal regne på kostnadene.

Når velger du kredittkort
For mindre og mellomstore prosjekter eller innkjøp, vil et kredittkort i de fleste tilfeller være førstevalget.

Dette kommer først og fremst av at et kredittkort har en rentefri periode på opp mot to måneder, slik at man i praksis kan bruke det uten å betale noe ekstra for det.

Ulempene i forhold til et forbrukslån er at man har langt mindre kredittgrense, og renten blir mye høyere dersom man ikke rekker å betale innen den rentefrie perioden er over.

Sjekk også:


Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI