© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Flytte forbrukslånet til en annen bank
Er det egentlig noen vits i å flytte forbrukslånet til en annen bank, dersom du er fornøyd med det lånet du allerede har? Det spørs veldig, og det avhenger egentlig om det finnes noen andre banker på markedet som kan tilby deg en rente som er lavere enn den du allerede har. Er det ikke det, så er det heller ikke noe vits å skifte bank.

Et slikt bankbytte kalles ofte for refinansiering av forbrukslån. Det kan man gjøre dersom man har mye gjeld hos forskjellige kreditorer, men også dersom det har gått en stund siden man tok opp et forbrukslån.

For mens renten på forbrukslånet ditt har stått på stedet hvil, så kan mye ha skjedd med din økonomiske situasjon på denne tiden.

Kanskje har du fått høyere inntekt siden du tok opp lånet, og kanskje har du nå en bedre forutsetning for en lavere rente.

Derfor lønner det seg alltid å refinansiere med en banken du har. Hør om de kan gi deg en bedre rente, hvis ikke bytter du til en annen bank.

Da vil du kunne spare mye penger, selv om oppstartskostnader kan forekomme hos den nye banken. Det sparer du uansett raskt inn igjen på sparte renteutgifter.

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI