© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Flytende rente på forbrukslån
Hos enkelte banker får du valget mellom å ha en flytende eller en fast rente når du tar opp lån hos dem, men dette er først og fremst for andre typer lån enn forbrukslån.

Det vil være mulig dersom du tar opp et boliglån eller et studielån, men det er fortsatt slik at de aller fleste velger en flytende rente. Dette fordi at det over tid har vist seg å være det billigste, i et relativt stabilt finansmarked.

Men kan man velge å binde renten på et forbrukslån? Svaret på det er som regel nei. De fleste banker tilbyr en flytende rente som følger markedet, og vil ikke la deg binde renten.

De aller fleste nordmenn som tar opp et slikt lån vil uansett ikke ha såpass lang nedbetalingstid at det vil lønne seg å binde renten - for den flytende renten holder seg uansett ganske stabilt for forbrukslån.

En typisk rente for et norsk forbrukslån er litt under 10 prosent eller litt over 20 prosent, alt etter hvor bra økonomi og inntekt du har.

De færreste får tilgang til den beste renten, mens de fleste havner på det snittet og eksempelet som er oppgitt hos banken. Det er derfor greit å ta dette som et utgangspunkt når man sammenligner forbrukslån.

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI