© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Dårlig kredittscore betyr ingen forbrukslån
Kanskje tenkte du en gang i tida at "pytt, denne regningen er det vel ikke så farlig med om jeg ikke betaler".

Da burde du ha tenkt deg om igjen, for enhver betalingsanmerkning blir lagret i arkivet og kan hindre deg fra å søke forbrukslån, boliglån eller andre typer lån i fremtiden.

Bankene gjør en bakgrunnssjekk
For når du søker om lån eller kreditt hos en bank, så kontakter de en kredittinstitusjon for å gjøre en kredittvurdering av deg. Banken får ikke noen direkte informasjon om deg, men får servert en såkalt kredittscore som er selskapets vurdering på din betalingsevne.

Denne baserer seg på om du har betalt det du skulle tidligere, alderen din og ikke minst inntekten din.

Andre faktorer som om du flytter mye eller er norsk statsborger kan også være avgjørende, og hvis du får trekk på noen punkter kan kredittscoren bli såpass dårlig at du ikke får innvilget søknaden.

Forskjellig praksis
Nærmest samtlige banker gjør en kredittsjekk av deg, enten du skal søke om kredittkort eller forbrukslån. Men de forskjellige selskapene har ulike skalaer på sine kredittscorer, men det bunner uansett ut i det samme.

Har du betalingsanmerkninger og inkasso, så vil dette ødelegge kredittscoren såpass at du neppe får noe forbrukslån i denne banken - kanskje ei heller hos noen andre.

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI