© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Et budsjett kan brukes til så mangt
Som trofast leser av denne bloggen regner vi med at du liker å ha en god oversikt over pengene dine og hva de brukes stil. Samtidig regner vi med at du er en aldri så liten livsnyter som også liker å skeie litt ut en gang i blant?

Sistnevnte er viktig i en grå hverdag som for de fleste av oss består av hylende unger, masete ektefeller og irriterende kolleger. Nå setter vi selvsagt tingene litt på spissen og uttaler oss med et glimt i øyet, men av og til kan det være nyttig for noen og enhver å ta et avbrekk fra hverdagen.

Venter storgevinsten rett rundt hjørnet?
Mest sannsynlig ikke, men spill på nettet er en utrolig fin måte å slå i hel tid på og gjøre fotballkampen du følger med på langt mer spennende. Kanskje er du i et forhold med en person som er veldig fotballinteressert, mens du vanligvis halvsover deg gjennom kampene? Da kan vi garantere deg at tipping på kjente klubber som Arsenal, Chelsea og Real Madrid gjør at kampen blir langt mer spennende.

Du kan tippe på alt fra odds på kamputfallet til live betting i løpet av kampen, og det er nesten bare fantasien som setter grenser for ting du kan spille på.

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI

Det er mye mer gøy å følge med på lag som Chelsea hvis du har tippet på dem.
"Stamford Bridge tunnel" (CC BY-SA 2.0) by Jason Bagley

Spill på nett er en fritidssyssel
Vær allikevel forsiktig med å bruke for mye penger. Gambling er en spennende fritidssyssel, men du bør ikke under noen omstendigheter bruke mer enn du har råd til. Det beste er å gjøre gambling til en utgift som er sammenlignbar med andre utlegg du har til andre fritidsaktiviteter som kino, uteliv og restauranter. Dette er også ting som koster en del hundrelapper i måneden, og du kan for eksempel velge å bruke noe av dette på gambling på nettet. Hvis du har mye penger til overs, kan du også innføre spilling på nettet som en ny utgiftspost du potensielt kan tjene penger på.

Sett opp et budsjett
Det er allikevel veldig viktig at du har oversikt over økonomien din, og du bør derfor ta en nøye gjennomgang over hvor mye penger du har tilgjengelig til å bruke på spill hver uke. Et tenkt beløp kan være 400 kroner. Da har du 100 kroner hver helg å spille på fotballkamper eller andre idretter du interesserer deg for. En tradisjonell oppskrift er å benytte seg av to dobler, hvor én av kampene er halvgardert.

Dette betyr at du bare kan vinne på én av de to kupongene, men vinnersjansen økes betraktelig ettersom du tipper på to utfall i én av kampene. Velg også kamper med odds rundt 2,00, sånn at du vinner en brukbar premie hvis tipset ditt går inn.

Sett opp et budsjett, sånn at pengene ikke flyr ut av vinduet.
"Money" (CC BY-SA 2.0) by 401(K) 2013

Tjen penger på en spennende hobby
Selv om du ikke kan forvente å bli mangemillionær av å tippe på fotball, kan ovennvnte strategi fort føre til at du går med overskudd på lang sikt.

Nøkkelen er å ikke overskride budsjettet ditt, samtidig som du holder deg litt oppdatert om formutviklingen til de enkelte lagene. Til slutt må vi også understreke at det hele kommer til å gå litt opp og ned, akkurat som ellers i livet.