© 2013 - 2020, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Annonse
Forbrukslån Guide
Artikkel
Høyere avkastning med aksjesparing
Er du fristet til å prøve deg på investering og aksjer? Du kan selvfølgelig kaste deg ut i det på egen hånd, men det er ingen tvil om at en finansrådgiver kan være gull verdt enten du er nybegynner eller erfaren på aksjemarkedet. En finansrådgiver er en økonomisk rådgiver som jobber for å tilby skreddersydde løsninger etter dine spesifikke behov.

Øk avkastningen på sparepengene dine
Å investere i aksjer er en populær måte å øke avkastningen på sparepengene dine. Når du investerer i aksjemarkedet kan du velge mellom å investere i aksjefond og enkeltaksjer, eller en kombinasjon av begge deler. Aksjefond egner seg best for langsiktig sparing, og kan derfor være et godt sparealternativ til den tradisjonelle sparekontoen.

Det kan være en høy risiko på kort sikt, men dersom du klarer å smøre deg med tålmodighet har langsiktig sparing i aksjefond langt lavere risiko. På www.smartepenger.no kan du lære mer om sparing i aksjefond. De fleste finansrådgivere anbefaler en kombinasjon eller aksjefond over enkeltaksjer dersom du ønsker et alternativ med mindre risiko.

Mange anbefaler såkalte brede indeksfond for de som ønsker å spare i aksjefond, da det regnes som den tryggeste formen for aksjeinvesteringer. Med enkeltaksjer kan du få fantastisk høy avkastning, men risikoen er til gjengjeld høyere enn når du går for en kombinasjon eller aksjefond. Dersom du er ute etter litt ekstra spenning og er villig til å ta noen risikoer for å potensielt sikre deg ekstra gode avkastninger, er enkeltaksjer trolig tingen for deg.

Mange er dessuten opptatt av at aksjene skal utgjøre en forskjell i tillegg til å tjene gode penger, og det er mulig å investere i alt fra bærekraftige fond til fotballklubber.
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI

Kilde: Unsplash

Aksjer i fotballklubber
Du trenger ikke være millionær for å investere i favorittklubben din. Nå er riktignok ikke fotballklubber det mest gunstige å investere i for hvermannsen, men kan være gøy for for ihuga supportere som ønsker en nærmere tilknytning til favorittlagets utvikling. Du blir rett og slett en supporter i mer enn en forstand: du støtter lagets prestasjoner så vel som klubbøkonomien.

Selv om investering i fotballklubber ikke har det beste rykte på seg, mye på grunn av faktorer som dyre spillerkjøp, ustabile prestasjoner, skader og høye lønninger, har det vært tilfeller der man har gått ut med skyhøye avkastninger. Flere og flere fotballag noterer seg på børsen, og det er stor interesse for alt fra Manchester United til fotballag hjemme i Norge. Indiske investorer ville for eksempel spytte millioner inn i Viking i fjor høst, som du kan lese mer om på www.nettavisen.no.

Det er ikke uvanlig at rike investorer kjøper aksjer i en fotballklubb. Manchester United er en pengesterk klubb som mange ønsker en del av gjennom aksjer, men det har vært en heller ustabil sesong både på børsen og banen. De er for tiden et stykke unna topp 3-plassering på Premier League-tabellen, hvor Liverpool, Manchester City og Leicester for tiden troner.

Du kan utforske flere premier league tips og nyheter på https://extra.bet365.com/news/nn/Fotball for å finne ut hvordan det ligger an med ditt favorittlag. Som vi har sett kan til og med storklubber som Manchester United ha en ustabil sesong på børsen og banen, og du bør derfor ikke satse alle sparepengene dine på fotballklubben i ditt hjerte. Det kan være lurt å kontakte en finansrådgiver som kan hjelpe deg med å finne mer lønnsomme og sikre aksjemarkeder for å få sparepengene til å vokse.
Kilde: Unsplash
Bokklubben Nye Bøker
Bokklubben Nye Bøker