© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Verdt å vite om forbrukslån
Det finnes mange forskjellige lånetyper på markedet, men felles for de fleste er at man må stille med noe som sikkerhet for å låne. Et forbrukslån er den enkleste typen pengelån du får fra en norsk bank, og av og til kan det være så enkelt at du faktisk kan få låne penger på dagen uten noe mer styr.

Et forbrukslån er altså en type lån der du låner penger på bakgrunn av din tidligere betalingshistorie. Det betyr at det er inntekten din som er avgjørende for hvor mye du låner, ikke egenkapital og lignende. Dersom du er en ærlig fyr som har gjort opp alt du skal tidligere, så vil du sannsynligvis få innvilget søknaden din.

Foruten om inntektskrav, så får man som regel låne penger dersom man er norsk statsborger og ikke har inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Hvor mye man kan låne varierer altså, og kan være alt fra lave 1000 kroner til hele 500 000 kroner. Mange av bankene som driver med forbrukslån er rene nettbanker, og kan dermed svare på søknaden din umiddelbart etter at du har trykket "send".

Et forbrukslån er gjerne mye dyrere enn andre typer lån. Dette kommer først og fremst av den store risikoen banken tar når de låner ut penger til deg uten at du stiller med sikkerhet. Derfor er den effektive renten som oftest på 15 prosent eller høyere, mens den for et godt bolig- eller billån vil være på under 5 prosent. Hos lån5000.com er det mulig å finne smslån på 5000 kr.
Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI

Verdt å vite om forbrukslån