© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Slik gjør du
Det enkleste er naturligvis å se på nettsidene våre, der vi sammenligner og presenterer de beste lånene på markedet. Men listen er nødvendigvis ikke utfyllende, så du må vite hva du burde se etter. Ved å se etter den effektive renten, så er du langt på vei til å finne den avgjørende betingelsen for om et lån er bra eller ei. Denne inkluderer nemlig alle kostnader med gebyrene, så et enkelt regnestykke er alt som skal til for å se hvor dyrt lånet vil bli.

Slik kan et typisk regnestykke for et forbrukslån se ut:
Effektiv rente 23,47 %, kroner 15 000,- o/12 mnd, blir totalt kr 16 530,-.

Det betyr at du må ut med 1530 kroner i ekstrakostnader over ett år. Men en effektiv rente på 23,47 er langt fra markedets billigste, da flere gode brukslån har en så lav rente som 15 prosent eller lavere.

Ved et slikt lån vil den totale kostnaden bli flere hundre kroner lavere, så man trenger ikke være rakettforsker for å sammenligne forbrukslån. Les også om forbrukslån og avbetaling hos www.avbetaling.nu
sammenligne forbrukslån
Slik sammenligner du forbrukslån
Det dummeste man kan gjøre når man skal ta opp et forbrukslån, er å hive seg over en reklame der man tilsynelatende får det "beste lånet".

Bankene bruker ulike midler for å lokke deg, men for å komme best ut av det er du nødt til å sammenligne lånene på forhånd. Det er svært enkelt og kan spare deg for mye penger i lengden!

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI