© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Slik er nordmenns forbrukslån
Finanstilsynet har publisert (urovekkende?) tall som viser hvordan vi nordmenn behandler forbrukslånene våre, og det ser ut til at vi elsker å låne mye penger, samtidig som de yngste av oss misliker sterkt å betale tilbake den summen vi lånte.

Så mange som ti prosent av de som låner, klarer nemlig ikke å følge nedbetalingsplanen, og har dermed endt opp med at forbrukslånet har gått over i inkasso.

De gamle er fortsatt eldst
Som nevnt innledningsvis er det altså de yngste som sliter å gjøre opp for seg. Finanstilsynet har publisert resultater fra undersøkelser, og de er entydige: Det er de under 30 år som oftest havner i pengekniper etter å ha tatt opp forbrukslån.

Nøyaktig hvor mange som har fått inkasso- og betalingsanmerkninger mot seg vites ikke, men tallet er langt større enn hos den eldre garde.

I undersøkelsen har over 30 prosent av de som ble spurt i aldersgruppen 40 til 50 år, tatt opp et forbrukslån av betydelig størrelse. Samtidig er det kun syv prosent av de under 30 år som i det hele tatt har lånt penger, noe som tyder på at det er de eldre som er de mest aktive på lånemarkedet.

Samtidig har det kanskje en naturlig forklaring, i og med at mange under tretti år fortsatt holder på med studiene, og kanskje ikke har den inntekten som er nødvendig for å beherske et forbrukslån.
Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI