© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Nordmenn sliter med forbrukslån
Det er lett å bli fristet til å ta et forbrukslån man egentlig ikke har råd til, noe mange nordmenn kan bekrefte. Tallene fra Finanstilsynet er klare i sin tale når det kommer til hvordan vi behandler forbrukslånene våre, for det er ikke alle som klarer det på en riktige måten.

Faktisk så viser nylige undersøkelser at så mye som 10 prosent av de som tar opp forbrukslån, ikke betaler tilbake det det skal, når de skal. Ikke overraskende er det de yngste låntakerne som misligholder flest lån, noe som fører til at mange får en brå start på voksenlivet med betalingsanmerkninger som kan skape mye trøbbel i hverdagen.

Hvorfor klarer vi ikke det?
En av årsakene til at tallet for misligholdte lån er så høyt i Norge, er nok den lave aldersgrensen for forbrukslån. Svært mange har tilgang til lån allerede etter fylte 18 år, og det er ifølge statistikken disse som kommer verst ut av lånesituasjoner. Allikevel er det ikke urovekkende mange unge som tar opp lån, da så lite som 7 prosent av de spurte i en undersøkelse var under 30 år og hadde tatt et forbrukslån.

De litt eldre derimot, de låner penger like ofte som du og jeg bytter sokker. Faktisk så hadde hele 30 prosent av de spurte som var i 40-årene, tatt opp et forbrukslån. Det er altså nesten 1 av 3 som låner i den gruppen, som burde være de med best og tryggest inntekt! Sjekk også woomultistore.com
Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI