© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Ya Bank
Nordax forbrukslån
Forbrukslån På Nett
Lånetilbyder
Max lånebeløp  |   Max løpetid  |   Effektiv rente
Nordax - realiser drømmene dine
Nordax Finans er en skandinavisk tilbyder av forbrukslån, som i senere tid har rettet seg mye mot det norske markedet. Her kan du søke om å låne penger til hva som helst, enten det er hytta som trenger en oppussing, fritidsbåten som har bruk for en overhaling eller rett og slett familien som lengter etter varmere strøk. Vi sier som Nordax - et forbrukslån herfra kan hjelpe deg til å realisere drømmene dine

Forbrukslån fra Nordax
Nordax tilbyr gunstige forbrukslån for deg som har behov for å låne mye penger. Du kan nemlig søke om et gunstig forbrukslån på opptil hele 500 000 kroner, og står fritt til å disponere pengene på hva du vil. Ettersom dette er et lån der banken ikke krever noe sikkerhet fra deg, så vil renten være noe høyere enn ved for eksempel et boliglån.

Dette gjør at den gjennomsnittlige renten for Nordax sine forbrukslån, ligger på nesten 20 prosent. Du kan bruke opptil 5 år på å betale ned gjelden, men vi anbefaler alltid at man bruker så kort tid som mulig. Dette fordi at man da betaler mindre i renter og gebyrer, og dermed får et billigere lån totalt sett. Nordax-lånet har også et termingebyr på noe høye 65 kroner, som påløper hver måned.

Søke om lån fra Nordax
Å søke om et forbrukslån fra Nordax er ingen vanskelig sak. Du logger deg simpelthen på nettsidene til selskapet, og fyller ut en søknad der dine personalia er det viktigste. Banken har ikke automatiske systemer, så du må regne med 1 til 3 virkedager før søknaden din blir behandlet.

Samtidig må du oppfylle kravene som Nordax setter til sine søkere. Det innebærer at du må være minst 23 år, ha en årsinntekt på minimum 150 000 kroner og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Forbrukerombudets standard eksempel;
Den effektive renten på lånebeløp 65 000 kr, o/5 år er 17,09 % (nominell rente 13,50 %). Etableringsgebyr er 595 kr og månedsgebyr 65 kr. Totalt beløp å betale tilbake er 94 500 kr, det betyr et månedsbeløp på 1 575 kr i 60 måneder. (jan 2016)
Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
500.000 kr
5 år
17,09 %
FORBRUKSLÅN FORDELER:
Individuell nom. rente (7,9 % - 18,9 %)
Lån uten sikkerhet
Fleksible månedsbeløp
Annonselink
Nordax Forbrukslån
Nordax bank