© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kostnader og betingelser

Lånebeløp
25.000 kr - 200.000 kr

Nedbetalingstid
Inntil 5 år

Etableringsgebyr
Kr 900

Termingebyr
Kr 50

Purregebyr
Kr 63

Nominell rente
Fra 8,9% til 19%

Type lån
Annuitet
Ikano Bank
Forbrukslån På Nett
Lånetilbyder
Max lånebeløp  |   Max løpetid  |   Effektiv rente
200.000 kr
5 år
17,89 %
FORBRUKSLÅN FORDELER:
Høy lånegrense
Lav effektiv rente
Få gebyrer
Annonselink
Ikano Bank forbrukslån
Fra grunnleggeren av den kjente møbelforretningen IKEA får vi et gunstig forbrukslån. Svenskene kan med andre ord mye, og via Ikano Bank gir de deg tilgang til raske penger. De fleste har nok allerede vært borti banken, ettersom den har fartstid så langt tilbake som i 1991 bare i Norge.

Et middels lån
Lånet fra Ikano Bank stiller seg midt i mellom de største og de minste lånene. Her kan man låne opp til 200 000kr og betale de ned over 5 år, noe som er en passe størrelse for de fleste, og en grei nedbetalingstid som kan gi deg en fleksibel hverdag. Forbrukslånet har også en brukbar rente på 17,89%, som ikke er markedets laveste, ei heller blant de høyeste.

For deg som ikke vil betale for mye ekstra til banken når du tar et forbrukslån, så er nok ikke Ikano Bank det rette valget. Her må du nemlig betale hele 50kr ekstra for hvert termin, noe som er ganske høyt sammenlignet med de billigste tilbyderne på markedet. Når man tar opp lånet for første gang må man også betale et etableringsgebyr på faste 900kr, noe som egentlig er ganske greit hvis man skal låne større summer.

Krav til deg
Det er ingen veldig vanskelig sak å få tak i et forbrukslån fra Ikano Bank, men noen krav må du oppfylle. Du må for eksempel være fylt 23 år, og ha bodd i landet i minst tre år. Om du har noen betalingsanmerkninger vil du ikke få innvilget søknaden din, men kravene sier ikke noe om inkasso. Kanskje en dårlig idé uansett dersom du har uoppgjort gjeld? Det siste kravet er at du tjener minst 200 000kr i året, uansett hvor mye du ønsker å låne, og denne inntekten må naturligvis være liknet hos Skatteetaten.

Låneeksempel:
Eff. rente: 17,89 %, ved 65 000 kr o/5 år. etableringsgebyr 900 kr. Totalt 96 030 kr
Ikano Bank FOrbrukslån
Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett