© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Hvilke forbrukslån anbefales?
Ok, du har funnet ut at du trenger å låne penger. Kanskje har du sett en reklame for en finansieringsinstitusjon, som lover gull og grønne skoger. Ikke bit på før du har sjekket nærmere, og i alle fall ikke uten å ha lest denne artikkelen! Her skal vi nemlig lære deg hvordan du kan selv dømme om et forbrukslån kan anbefales eller ei.

Dette er de avgjørende faktorene
Et forbrukslån vil i motsetning til et kredittkort ikke ha så ulike bruksområder, og dermed vil det være en fellesnevner som vil avgjøre om et lån er anbefalt eller ikke. Vi snakker om den effektive renten.

Det er denne som avgjør hvor mye du må punge ut med i ekstrakostnader for lånet, ettersom denne kombinerer både rente- og samtlige gebyrkostnader med det aktuelle lånet.

Ofte ligger denne på mellom 15 til 20 prosent for et typisk forbrukslån, så her er det bare å finne frem sammenligningsbrillene mens man har kalkulatoren i hånden. For enkelte vil også kriterier som nedbetalingstid være avgjørende, men de fleste bankene i dag lar deg betale ned lånene over 12 år eller lengre.

Små lån for småpenger
Hvis du skal låne en mindre sum, og med det mener vi 25 000 eller mindre, så anbefaler vi at du ser på et såkalt smålån, eller SMS-lån. Her kan man nemlig effektivisere låningen, og ende opp med mindre kostnader over kortere tid.

De vanlige forbrukslånene er nemlig tilpasset de store summene, og kan bli mer kostbare for småsummer.

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI