© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån
Forbrukslån uten sikkerhet
Er det egentlig mulig å skaffe seg et forbrukslån med sikkerhet, og hva betyr egentlig denne sikkerheten? Hvis du lurer på noen av disse tingene, så burde du lese videre, for sikkerhet er et essensielt begrep når det kommer til forbrukslån.

Dette er et lån uten sikkerhet
Et lån uten sikkerhet betyr at banken låner deg penger uten at de krever at du stiller noe til disposisjon som de kan inndra dersom du misligholder låneavtalen, for eksempel en bil eller et hus - eller en egenandel. Forbrukslån kommer alltid uten sikkerhet, slik at de fleste nordmenn har lett tilgang til de.

Nedturen med dette er at renten ofte blir langt høyere enn et boliglån eller billån, der man må stille egenkapital, samtidig som banken har pant i boligen. Det positive er at man kan bruke pengene på hva man vil, og et forbrukslån kan man ta uten egenkapital.

Et lån med sikkerhet
Hvis man kan stille noe som sikkerhet, så vil man få en langt gunstigere avtale hos banken. De fleste deler ikke ut forbrukslån med sikkerhet, dette gjelder kun for boliglån og spesielt billån.

Ettersom lånesummene på et forbrukslån er relativt begrenset uansett, så vil ikke en egenkapital være gyldig i de fleste tilfeller, men det er naturligvis mulig å forsøke en forhandling med banken.

Anbefalt nettside:
Nettlåne.com lister ulike lån og norske kreditorer


Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI