© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån guide
Forbrukslån som student
De fleste er kjent med at studenter har en trang, økonomisk hverdag, og de fleste må ta på seg ekstrajobb ved siden av utdanningen. De fleste studenter har også et studielån, som de etter endt utdanning må betale ned på. Vil det derfor være lurt å ta opp et forbrukslån for å klare seg i harde, økonomiske tider?

Fordeler og ulemper
Det korte svaret på det innledende spørsmålet er - nei. Et forbrukslån kommer ofte med en del kostnader, som ikke trenger å være så veldig kostbare for den som har fast jobb, men for en student under utdanning som allerede har dårlig råd, vil et forbrukslån kunne være kroken på døra.

Selv om man sliter med økonomien og blir nødt til å leve på vann og brud frem til neste stipendutbetaling, så er sjeldent et forbrukslån en god løsning. Rentene begynner å løpe fra første sekund, og når man er ferdig med utdanningen vil man ha nok med å betale ned studielånet, som for mange studenter blir overraskende stort.

Nødløsning
Man skal ha et veldig akutt behov for penger dersom man skal vurdere et forbrukslån som student. Man vil også være nødt til å bli disiplinert i nedbetalingen, ettersom jo lengre du har lånet, jo dyrere vil det bli.

Dersom du vet at du har en kommende lønning eller har penger til overs når stipendet kommer, så kan det jo gå bra, men de fleste studenter klarer ikke være såpass disiplinert at de bruker pengene på å nedbetale gjeld.

Som student anbefaler vi heller at du har et kredittkort på innerlomma. Det er en langt mer effektiv nødløsning, og her kan du faktisk ikke betale ned utnyttet kreditt på hele 50 dager uten at det koster deg noe ekstra.

Med andre ord et mer sparsomt alternativ for (fattige) studenter.


Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI