© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån guide
Forbrukslån etter behov
Det finnes mange tilbydere av forbrukslån på markedet, der de tilbyr ulike produkter til deg som lånekunde. Derfor er det viktig å sikte seg inn mot et forbrukslån som passer til ditt behov.

Ellers kan du risikere å betale mye ekstra for noe du ikke trenger. I denne artikkelen skal vi se på tre forskjellige typer lånebehov.

Låne små summer
For deg som bare trenger et raskt og lite lån, på mellom 1000 til 25 000 kroner, så finnes det spesifikke banker som tilbyr slike smålån. Fordelen med å søke om et lån hos en slik bank, er at du får utbetalt pengene mye raskere, samtidig som du kan få en bedre rente enn ved å låne et "stort lån". Enkelte banker lar deg låne bare ved å sende en simpel tekstmelding fra mobilen!

Låne store summer
Hvis du er avhengig av mye penger, så kan du ikke ta deg den friheten at du henger deg opp i renten. Her må du se hvem som kan tilby deg den summen du behøver, og den maksimale summen for norske forbrukslån på er omtrent 400 000 kroner.

Det gjelder ofte å søke hos flere banker, ettersom de har ulike krav til hvor mye de ønsker å låne deg. Dermed gjelder det ikke å deppe dersom du får avslag på første forsøk.

Spare penger på lånet
De fleste vil nok spare penger på lånet, men alle kan ikke ta seg den friheten. Sammenlign ulike forbrukslån og se hvem som tilbyr den laveste renten, og du har fasiten på hvilket lån du trenger for å spare mest mulig.

Det er nemlig utelukkende den effektive renten som avgjør hvor dyrt lånet ditt blir, så her er det bare å telle prosentpoengene. Som et tips kan vi avsløre at de beste forbrukslånene har en rente ned mot 15 prosent, mens de dyreste er over 20.

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI