© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån guide
En forbrukslån-ABC
De fleste nordmenn har hørt om et forbrukslån og vet at det er en enkel tilgang til penger, men vet du egentlig hva de forskjellige begrepene betyr og hva du binder deg til når du tar opp et slikt lån? Les videre for å lære alt det grunnleggende som er kjekt å kunne om forbrukslån.

Slik fungerer et forbrukslån
Det første du må gjøre når du skal søke om et forbrukslån, er å finne den banken som gir deg det beste tilbudet. Hovedsakelig vil du se etter den effektive renten, ettersom det er denne som avgjør hvor kostbart lånet blir.

Denne inkluderer nemlig alle avgifter som kommer med. Deretter er det bare å sammenligne lånene, og velge det som er best.

De fleste lån har en del gebyrer knyttet til seg, som et etableringsgebyr, en engangssum som betales når du skal ta opp lånet. I tillegg kommer det et termingebyr som løper hver måned, ofte på mellom 30 og 50 kroner.

Jo raskere du betaler ned et lån, jo mindre vil du måtte betale i renter og gebyrer. Vanligvis kan man bruke opp til 12 eller 15 år på å nedbetale gjelden.

Hvor mye man får låne, avhenger av inntekten din. De forskjellige bankene har også sine maksgrenser, der noen tilbyr kun lån opp til 50 000 kroner, mens andre strekker seg til hele 500 000 kroner.

Hvilken rente du får avhenger også av din personlige søknad, slik at du kan oppleve at folk med bedre inntekt får en bedre rente enn deg, og dette er altså helt normal praksis.

Det viktigste med et forbrukslån er at man setter seg opp en fornuftig nedbetalingsplan, og ser at man har en økonomi som tåler dette lånet. Det gjør man ved å sette opp et budsjett. Lykke til med søkingen!


Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI