© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kostnader og betingelser

Etableringsgebyr
Kr 950

Termingebyr
Kr 30

Maks lånebeløp
Kr 350 000

Nom. rente pr. år fra
9,99 %

Eff. rente pr. år fra
10,59 %

Representativ eff. rente
14,99 %

Maks nedbetalingstid
5 år
Forbrukslån På Nett
Lånetilbyder
Max lånebeløp  |   Max løpetid  |   Effektiv rente
350.000 kr
5 år
14,99 %
FORBRUKSLÅN FORDELER:
Høy lånegrense
Lav effektiv rente
Refinansiering
Annonselink
Direkte 24
Direkte24 forbrukslån
For å ikke skape noen forvirring, så kan vi umiddelbart forklare hva Direkte24 egentlig er. For det er ikke noe vanlig forbrukslån, det er heller en samling av tre ulike! Når du sender inn søknaden din til Direkte24 blir den nemlig sendt til tre ulike banker - Bank Norwegian, Collector og DNB - slik at du kan få kun det beste og mest gunstige (eller det som blir innvilget) tilbake. Genialt?

Enkelt og raskt
På denne måten kan du sende inn en enkelt søknad, og hvis du blir godkjent hos alle tre bankene, så kan du velge den som gir deg de beste betingelsene. En flott måte å presse ned prisene hos bankene på, samtidig som du får det du trenger på en enkel måte. Her kan du låne opp mot 350 000kr, noe som stort sett er maksgrensen for det norske markedet.

Den effektive renten kan være så lav som 14,99%, noe som er ekstremt lavt i forhold til en del konkurrenter som ligger på opp mot 19%.

Når det kommer til etableringsgebyr så er den flate raten på 950kr perfekt for deg som skal låne mye, samtidig som nedbetalingstiden kan strekke seg til å være på hele 15 år! Dette er nesten litt vanvittig og gir en enorm fleksibilitet i nedbetalingen for din egen del.

Stilles det krav til meg som søker?
Det flotte med Direkte24 sine forbrukslån er at kravene er langt hyggeligere enn hos mange banker. Søker du her behøver du bare å være 20 år og være norsk statsborger, samtidig som minstekravet for inntekt er at du har tjent noe. Med andre ord må du bare ha en liknet inntekt, og du får tilgang til penger.

Det siste kravet gjelder betalingsanmerkninger og inkasso, for hvis du har noen aktive av disse kommer du dessverre ikke langt på vei.

Låneeksempel:
Effektiv rente fra 14,99%, kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 975.
Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett