© 2013 - 2019, ForbrukslånPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Forbrukslån På Nett
Nordiclån
Annonse
Forbrukslån Guide
Forbrukslån tips
Bruksområder for forbrukslån
Når er det egentlig lurt å ta opp et forbrukslån, og når vil det vær mer gunstig å spare opp til kjøpet? Vi skal se på et par scenarioer som er svært aktuelle for mange nordmenn, der et forbrukslån kan være enkleste (og beste?) løsning.

Når det skal pusses opp
Hvis vinduene har begynt å trekke, og taket lekker, så er det på tide med en oppussing. Men hvordan skal det finansieres, når sparegrisen er tom? Da kan et forbrukslån være redningen.

I stedet for å bo under høyst tvilsomme forhold i noen måneder, eller kanskje år fremover, så vil det være bedre å låne penger for å fikse problemene. Ja, det vil koste litt ekstra - men det vil det definitivt være verdt!

For drømmereisen
Hvis man ønsker å ta seg en lengre ferie, kanskje på sparket slik at man ikke har spart opp, så kan et forbrukslån være en grei løsning.

Spesielt dersom du reiser tidlig på året og vet at du får feriepenger og penger tilbake på skatten, slik at du kan gjøre opp for deg relativt tidlig. Da behøver ikke et forbrukslån bli grisedyrt, men heller en veldig smart løsning på en hyggelig tur.

For store innkjøp
Det er vel sjeldent man anbefaler å låne penger til ny flatskjerm eller sofa, men dersom man har et større prosjekt på gang som man tror kan gi avkastning over tid, så kan forbrukslån være en grei finansiering. Husk bare at du må ha en nedbetalingsplan og god kontroll over økonomien din!

Modus Finans
Nyeste artikler
Mest populære forbrukslån
Forbrukslån på nett
VELG KATEGORI